Monday, September 28, 2009

Football Event Schedule

Do you like football? Yeah? Same with me, I like football to. I like while they are running with the ball, that’s need great technique to control the ball. And while the player with ball close to goal, make your body move without your control. I never miss to watch football match, I will try my best to have chance to watch. I will regret it if I miss one match, especially for my favorite club. Do you have favorite football club? You not need to answer my question, I already what you will say brother.

Do you live in Ohio? I know from internet there will be football event, great football event. I want to watch the match direct from the stadium, but my budget not enough. If you what to watch the football match, make sure you know where to buy Ohio State Buckeyes Football Tickets.

Another great match is in Penn State. I read the list of match, and sure that will be amazing match. Buy Penn State Football Tickets now, and you will be very surprise with the match.

Dallas Cowboys, the sensational team I know, they will have match with another team. If Dallas Cowboys is your favorite team, I know you will interest to watch their action. If you need information where to get Dallas Cowboys Tickets, just visit acheapseat.com. In this site you will also find schedule for the event.

Thursday, September 24, 2009

Advertiser di BV Makin Nakal

Beberapa advertise yang ngasi job sekarang tambah nakal gak karuan aja. Dua job di reject, padahal waktu buat sudah penuh dengan konsentrasi. Oke saya terima di reject, dan tentu saja kirim ulang artikel yang di tolak dengan menambahkan beberapa kata plus di tambah 1 link.

Dan hari ini untuk ke dua kalinya artikel yang saya kirim di tolak, dan pas saya lihat ke situs broker ternyata keyword yang tertera sudah bertambah satu. Apa ini?? Sepertinya si advertise mau mempermainkan saya. Saya kirim lagi artikel yang sama, tentu setelah di rubah dengan penambahan satu keyword baru.

Kalau sampai artikel di tolak lagi, terpaksa deh saya hapus aja, nyerah deh sama advertise yang kayak gini.

How to Show I Care with my Pets

Do you have pets? Do you love with your dog? If you ask me, absolutely I will say yes. I have big dog, I give name “Brownky”. You know why I give name brownky? Yes, you are correct brother, because my dog color is brown. I love Brownky, every two day’s I always take him to the beach. I buy some Dog Care Product to my dog, like Dog Bowls and Feeders, Leashes and Collars and Dog Bedding. And from the reaction, I know my dog like it.

Parrot, yes my girl friend favorite pets. She loves this bird very much, maybe more than love me. The parrot can say” How Are You”, ”Hay”, “Hello” and another word, but not clearly. Last week I give her two Bird Care Product, new bird cage and ring for parrot foot. Of course she likes it.

All people have favorite pets, I have Brownky, my dog, my girl friend with his parrot, and what about you? Maybe your favorite animal is cat. I’m correct? If yes, I can help you where to find Cat Care Product for your sweet cat. ShopWiki, this is great place to find whatever you need for your cat. I always visit this site to order something to my dog.

Tuesday, September 22, 2009

Get Great score with Online Math Help

Mathematics, yeah this object always makes my head confuse. Learning this study will cause my brain damage. Do you have same problem? If yes, can you help me how to solve this problem? I already try all method to learning. Discus with my friend, read book about mathematics, but still I can’t get best score.


My entire friend tries to help me learning math, of course I feel if I waste my friend time. I don’t now why I can’t get the point, I don’t know start from where to learning. While I learning another subject, I feel great, I can get great score. I’m genius or idiot? That’s word always come to my head. Of course you will say I’m is idiot.

One of my friend give me one solution, he think this way will help me to get good score for math study. Online tutoring, yeah that is the solution my friend gives to me. He said, if he get great score because Online Math Help. Absolutely I will try this, he success with this method, why I’m not? While arrive at home I open one site, I read very carefully, and I know this Online Tutoring will help me.

Now, after one week joins online learning in the site, I understand what my lecture said. And I get B score, not bad for me. Do you have same problem brother? do you need Algebra Help? If yes, Online Tutoring will help you.

Thursday, September 17, 2009

Foto Noordin M Top (Jenasah Nurdin)

Lega rasanya sudah ada kepastian dari kapolri tentang kematian Noordin M Top. Semoga saja dengan kematian dari gembong teroris no 1 itu, kondisi Indonesia semakin kondusip. Dan antek-antek Nurdin M Top segera di tangkap ( biar mereka ga balas dendam).

Logo Pesta Blogger

Seperti yang sobat bisa lihat sendiri, di atas adalah gambar mayat Noordin M Top yang lagi di periksa oleh seseorang yang kemungkinan besar tim penyidik. Jenasah Noordin M Top dengan mata tertutup dan mulut sedikit menganga sedang di periksa oleh seseorang, mungkin untuk memastikan itu jenasah Noordin M Top. Tidak seperti isu yang bertebaran, bahwa kemungkinan besar noordin akan mencukur rapi jenggot dan kumis. Di foto jelas terlihat kalau dia memelihara jenggot dan kumis panjang.

Sunday, September 13, 2009

Santai Bentar Nikmatin Hasil Online

Hasil Bisnis Online


Gaya bener ya bahasa yang saya gunakan? "Santai Bentar Nikmatin Hasil Online", ya memang saya lagi pengen nyantai sobat, capek banget ngurus blog untuk mengais sedikit rezeki dari internet. Sambil nunggu download mp3 lagu selesai trus si doi juga pinjam kompi buat pasang websitenya di situs iklan baris gratis, saya rebahan dulu di kursi yang bisa sobat lihat sendiri tu di atas(narziz mode on). Dengan body yang tambun semoga saja kursinya gak cepat rusak,wkwkwk.(sory harus ada beberapa bagian yang harus saya sensor,heheh)

"Santai Bentar Nikmatin Hasil Online", pasti ada yang bertanya apa yang saya nikmati dari hasil bisnis online? ya kursinya sobat, kursi santai yang harganya memang gak terlalu mahal, dan satu lagi yang baru-baru ini saya beli dengan hasil online adalah ayunan kayu. Keduanya murni dari hasil online. Ini gak maksud sombong lho, cuma pengen nunjukin aja kalau saya bisa beli sesuatu dengan uang hasil online.

Friday, September 4, 2009

Get Great Score for Biology Exam

Biology, do you know this subject? Yeah contain with a lot of word that’s we must remember. And I must say if I hate to study about biology. Maybe I must say I hate all subject. But sure, I get bad score in biology. I already study hard everyday, I read a lot of book about my lesson. About reproduction, adaptation, and more.

Maybe something wrong with my brain, make me difficult to remember while I learning biology. And the bad news is I have Biology Exam next week!! Can you imagine how scare me now?? Very scare. The material for exam is about reproduction, and the lecture will give us test in Biology Lab.

What I must to do? Do you have solution? Do you will advice me to start reading a book? Go to library and borrow a lot of book about reproduction? This is like a bad dream become true. Yup I remember something, yesterday my friend tells me about coursehero.com. Do you know what this is? If not, you can find by your self, I already give you the site address. My friend gets great score for mathematic after he join this social learning network! I Hope I will get great score for my biology exam.

New Comment